HAPPY HALLOWEEN

Äntligen är det Halloween! Det roliga är att jag ser fram emot det varje år, men varje år så sitter jag som ett fån och gör absolut ingenting. Det har varit en favorit när det kommer till högtider sedan jag var ett litet barn och det var inte bara på grund av godiset man fick. Det är också rätt intressant med tanke på att jag är den fegaste människan som någonsin har vandrat på det här jordklotet - Jag kan inte ens se en skräckfilm utan att pissa på mig av rädsla. Trots att det svenska firandet är rätt mesigt så är det någonting med dekorationerna och stämningens om alltid har tilltalat mig. Fast kom precis på att jag ska massakrera pumpor tillsammans med mina bästa vänner så något har jag ju faktiskt att se fram emot, vi kommer att ha ett speciellt tema med så om vi lyckas får ni se bilder på det. ;)
 
 

KROATIEN DAG 3 & 4

Det var fullt ös runt Zagreb igår så hann aldrig blogga ordentligt Det började med att vi besökte en släkting som låg på sjukhus och sedan åkte vi för att träffa pappas kusiner. Det slutade med att vi spenderade kvällen hos dem - Jag hade inte träffat mina sysslingar på flera år så vi hade det riktigt trevligt. Idag mötte vi upp dem för en heldag på stan: Snacka om ännu en dag med fullt ös. Kaffe, promenad genom hela city för att komma till Zagrebs katedral, sedan lunch, sedan shopping och sedan ut till ett köpcenter för ännu mera shopping. Som jag nämnt tidigare så finner jag katolska kyrkor otroligt vackra, men senast jag besökte en så maffig kyrka som idag var när jag och min bästa vän var i Paris och såg Notre Dame (Bilderna får tala för sig själva). Köpte med mig ett halsband därifrån. Kors och andra religiösa har alltid gjort mig lugn, men det kan jag förklara mer ingående en annan gång. 

 
 
 
 
 
 
 
 

SISTER SIN - BLACK LOTUS

Tänkte ta en tillfällig paus från att blogga om Kroatien och bara uppmärksamma att Sister Sin idag släppte sitt nya album Black Lotus. När jag var på Huskvarna Rock & Art i början av Oktober så körde bandet "Desert Queen" från nya albumet - Jag var imponerad då och jag är imponerad nu så jag har svårt att tro att skaran av besvikna Sister Sin-fans skulle vara stor - Detta är fierce as hell, so give it a try.
 
När vi ändå är inne på hårdrock: Idag bokade jag Led Zeppelins remastered versions (LP) av Houses of the Holy och Led Zeppelin IV.